Les noves cançons de Wilco


Wilco torna a la càrrega amb el seu sisè treball discogràfic. S’anomerà Sky blue sky i està previst que sigui publicat el próxim 15 d’abril. Tot apunta a que deixen de banda la seva vessant més experimental, predominant en àlbums com Yankee Hotel Foxtrot o A Ghost is Born, per preparar un treball de tall més clàssic. Tot i així falta per veure com quedarà el resultat final després de passar per les mans del seu productor habitual Jim O’Rourke. Per anar fent boca, per Internet es poden trobar algunes d’aquestes noves cançons que els de Chicago han interpretat en directe. Aquí teniu un enllaç directe.

Cançons com Imposible Germany, Let’s Fight o Is that the Thanks I Get ens fan presagiar un nou gran àlbum d’una de les bandes favorites d’aquest blog.

Cal recordar que Wilco han confirmat la seva assistència al festival Primavera Sound de Barcelona, on estaran tocant el dissabte 2 de juny. Aquí us deixem un video de Jeff Tweedy en solitari a la primera edició del Primavera Club el passat mes de desembre:

Comentaris

joan rodriguez ha dit…
Lamentablement la imatge i el so i del video de Jeff Tweedy van descompensats. Sempre tenim el mateix problema amb el youtube. Si algú coneix la sol.lució del problema siusplau que deixi un comentari.

Gràcies!
Anònim ha dit…
de qui collons és eixe video??

Entrades populars