dimecres, 16 de setembre de 2009

Monsters of Folk - Homework (2009)

Disc de debut d'aquesta superbanda que formen Jim James (My Morning Jacket), M. Ward, Conor Oberst i Mike Mogis (Bright Eyes)

01 ‘Dear God (sincerely M.O.F.)’
02 ‘Say Please’
03 ‘Whole Lotta Losin”
04 ‘Temazcal’
05 ‘The Right Place’
06 ‘Baby Boomer’
07 ‘Man Named Truth’
08 ‘Goodway’
09 ‘Ahead of the Curve’
10 ‘Slow Down Jo’
11 ‘Losin Yo Head’
12 ‘Magic Marker’
13 ‘Map of the World’
14 ‘The Sandman, the Brakeman and Me’
15 ‘His Master’s Voice’

1 comentari:

JB ha dit...

jaaaaaal! p'abajo!

a veure qué han fet aquests monsters of folk!