Steve Smyth + TUYA @Heliogàbal


El nòmada cantautor australià estarà presentant les cançons del seu disc ‘Release’, que ja ha captivat la premsa anglesa i australiana.

Steve Smyth és un artista australià que dedica la seva vida a viatjar pel món expressant la seva música i el seu gran talent. El seu concepte de vida no entén l’estancament ni els lligams i es declara una ànima lliure que viatja amablement pel món.

‘Release’ (TennAgeRiotMusic 2011) és el seu disc en solitari, en ell s’hi barregen moltes influències, des de la poesia d’en Bob Dylan, passant per la veu melòdica d’en Jeff Buckley i passatges crus al més pur estil d’en Tom Waits. El títol vol expressar la seva idea d’alliberar-se de tot per poder assolir una vida plena que li permet viatjar pel món acompanyat de la seva guitarra mentre acumula experiències en forma de cançons i amistats efímeres que esdevenen eternes.



El concert l’obrirà l’artista David T. Ginzo (Gijón 1985), que estarà presentant en solitari el seu projecte anomenat ‘Tuya’, ell ha format part de grups com Templeton o Lüger, i ha acompanyat com a multi-instrumentista artistes de la talla de Javiera Mena, Anni B Sweet, El Hijo, Brian Hunt, Alex Ferreira o CatPeople.

Data: 15/06/12
Hora: 20h
Lloc: Heliogàbal
Direcció: C/Ramón y Cajal nº80, Gràcia
Preu: 6€

Altres dates de Steve Smyth:

10/07/2012 Estunart Festival Porqueres, Spain
12/07/2012 Festival Benicassim, Spain
17/07/2012 Hot Blues Igualada, Spain

Comentaris

Entrades populars