Bullfrog Electric Blues Ensemble. 15 de setembre al CAT

Ja queda menys per la propera cita amb Tramando Producciones i la seva encertada selecció de bandes en directe. Després de posar el llistó molt alt amb l'actuació de Steve Smyth a l'Heliogàbal, ens presenten a Bullfrog en concert, o més ben dit: Bullfrog Electric Blues Ensemble, el nou super grup ideat per Agustí Mas. Partint de la base de la Bullfrog Blues Experience, en actiu des del 2010 al costat dels germans Planells d'IcebEnd, aquesta 'blues ensemble' rendeix tribut als grans supergrups i fa una revisió de les arrels del gènere amb un nou prisma més elèctric i més rock.

Per això han comptat amb la col·laboració de Pau Posa a la segona batería, el Hammond de Joseph Balasch i la percussió d'Abdenebi Oubella com a músics extra que completaran aquesta gran màquina de Blues elèctric anomenada Bullfrog Electric Blues Ensemble.

El repertori consta de temes clàssics i contemporanis del blues, rock i funk d'autors com Freddy King, Albert King, Jimmy Hendrix, Peter Green o Rory Gallagher juntament amb composicions pròpies, estenent-se en minutatge perquè tots els músics puguin donar curs al desenvolupament de cada part del tema sense complexos, al més pur estil dels 70.

Una formació de músics de luxe per portar-te tota una experiència de blues rock.



CAT (Centre Artesà Tradicionàrius)
Travessia de Sant Antoni 6-8. Gràcia
15/09/12
21:30h
10 €

Comentaris

Entrades populars